"Een stijlvolle en goed geplaatste vloer maakt uw woning af"
Hier kan een beschrijving komen Hier kan een beschrijving komen Hier kan een beschrijving komen Hier kan een beschrijving komen

  • Diensten

  • Gryp Vloeren BVBA neemt de volledige vloeropbouw in handen. Jurgen Gryp zweert bij een goede werkvoorbereiding en gaat voordien al een kijkje nemen op de werf. Zo weet hij vooraf goed hoe hij de plaatsing van uw zorgvuldig gekozen vloer best aanpakt. Jurgen en Betty begeleiden u graag bij uw keuze in tegels die best passen bij uw smaak, of het nu gaat om keramische tegels of natuursteen.

    Indien u dit wenst start Jurgen van op de betonplaat. Afhankelijk van de situatie, legt hij isolatie of isolatieplaten. Hierop komt de chape en daarop de tegels. Voordeel hiervan is dat de volledige opbouw door één persoon gebeurt. De gebruikte materialen worden dus meteen goed op elkaar afgestemd.

    Ook voor Uw badkamer vinden wij de juiste oplossing. Of het nu gaat over een badkamer opbouwen, of vernieuwen, we begeleiden U in de keuze van de materialen om samen tot een mooi resultaat te komen!