Specialiteiten

Onze diensten

Vloeren

Een betrouwbare partner: bij Gryp Vloeren kun je terecht voor alle mogelijke vloerwerken. Van badkamer, keukenvloer tot vloeren voor de woonkamer. We luisteren naar je wensen, bekijken samen de mogelijkheden en zorgen voor vakkundig advies op maat. Wij werken binnen de afgesproken termijn en volgen de werken nauwgezet op. Uiteraard staan jouw wensen en verwachtingen daarbij steeds centraal.

Meer info

Vloerverwarming

Het plaatsen van vloerverwarming laat je beter aan een specialist over. In de ruime regio van Kruisem mochten we al heel wat projecten realiseren. Nood aan vloerverwarming en een professionele plaatsing? Contacteer ons of nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden en komen met een totaaloplossing die aan je verwachtingen voldoet.

Meer info

Terrassen

Je terras krijgt het vaak hard te verduren, een perfecte plaatsing helpt alvast heel wat onheil te voorkomen. We kennen de moeilijkheden en houden daar rekening mee. Bij Gryp Vloeren zijn we thuis in alle soorten terrastegels, zowel keramisch als natuursteen. We zorgen dus voor de ideale tegel op je terras, vorstbestendig en met de geschikte afwatering. Zo kun je het hele jaar door van een perfect aangelegd terras genieten.

Meer info

Badkamers & Inloopdouches

Heerlijk genieten van je inloopdouche of je badkamer omtoveren tot een wellness? Bij Gryp Vloeren zorgen we alvast voor de perfecte afwerking. Badkamers en inloopdouches zijn al jaren onze specialiteit. U kan met een gerust gevoel volop ontspannen in uw nieuwe badkamer! Binnen een korte tijdspanne realiseren we ook jouw droombadkamer.

Meer info