Diensten

Badkamers & inloopdouches

Gryp Vloeren

Heerlijk genieten van je inloopdouche of je badkamer omtoveren tot een wellness? Bij Gryp Vloeren zorgen we alvast voor de perfecte afwerking. Badkamers en inloopdouches zijn al jaren onze specialiteit. U kan met een gerust gevoel volop ontspannen in uw nieuw badkamer! Binnen een korte tijdspanne realiseren we ook jouw droombadkamer.
Contacteer ons

Offerte aanvragen

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een vrijblijvend gesprek, luisteren we naar jouw noden en wensen en bekijken we de situatie van jouw badkamer. Vervolgens maken we je een offerte op maat. Eens deze is goedgekeurd starten we met de werken in jouw badkamer. Deze realiseren we zo snel mogelijk, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Onze realisaties

Badkamer met inloopdouche

badkamer met inloopdouche

Koksijde
Een antwoord op

Veelgestelde vragen

Hierin maakt u een onderscheid tussen natuursteen en keramische materialen. Een natuursteen heeft een milde reiniging nodig, en ook af en toe een voedende behandeling. Een keramische tegel heeft geen specifiek onderhoud nodig. Hier let u er gewoon op dat u geen vettige zepen gebruikt. Elke badkamerreiniger is geschikt, maar let op met bijtende producten
Eerst en vooral heeft u de ruimte nodig in uw badkamer of berging. Wij breken eventueel uw oude douche uit, verwijderen muren of plaatsen een wand bij. Of we verwijderen het bad om een inloopdouche te creëren. We gebruiken de afvoer van het bad, of plaatsen een nieuwe afvoer. We zorgen dat de doucheruimte volledig waterdicht gemaakt wordt. Dit gebeurt met de nodige deskundigheid zodat u met een gerust hart kan douchen zonder waterproblemen! Zo bouwen we verder de douche op met de gekozen materialen, met als eindresultaat een prachtige nieuwe inloopdouche!
Denkt U er aan om uw badkamer te renoveren of te vernieuwen, denk dan eerst even na welke stijl van interieur u verkiest; gaat u voor landelijk of liever strak en modern. Kies in een badkamer voor een kleurentint die U rust geeft, in kleine ruimtes gaat u best voor een lichte tint, waar u dan eventueel enkele kleurrijke accecoires bij kan plaatsen. Van formaat kan u voor een ruimtelijk gevoel overgaan tot groot formaat tegels of eventueel zelfs keramische tegelplaten. Hiervoor dient uw badkamer wel al vrij ruim te zijn. Denk er aan dat u geen al te gladde tegel kiest, en kleine tegeltjes zoals mozaïeken vragen net iets meer onderhoud.

Wens uw badkamer onder handen te laten nemen? Of misschien ben je wel toe aan een nieuwe inloopdouche? Bij Gryp Vloeren realiseren we ze tot in de puntjes. We maken van jouw badkamer een nieuw pareltje.

Ons ervaren team is gespecialiseerd in het plaatsen van badkamerbetegeling en inloopdouches. Wens je je badkamer te vernieuwen, neem dan zeker contact op met de specialisten van Gryp Vloeren!

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte!
Contact opnemen

Andere diensten

Vloeren

De perfecte partner voor je nieuwe vloer. Bij Gryp Vloeren kun je terecht voor alle mogelijke vloerwerken. Van badkamervloer, keukenvloer, tot klassevolle vloeren voor de woonkamer.

Vloerverwarming

Bij het plaatsen van vloerverwarming Bekotec-Therm komt heel wat kijken. Daarom zijn zowel de voorbereiding als de afwerking heel belangrijk. Neem daarom contact met ons op!

Terrassen

Je terras krijgt het vaak hard te verduren, een perfecte plaatsing helpt alvast heel wat onheil te voorkomen. Bij Gryp Vloeren zijn we thuis in alle soorten terrastegels, zowel keramisch als natuursteen.