Aangename kennismaking

Over Gryp Vloeren

Zaakvoerders die nog écht betrokken zijn

Dit familiebedrijf is al sinds 1997 gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren en alle tegelwerken. Ondertussen staat de 2de generatie aan het roer. Jurgen en Betty vormen het kloppende hart van het bedrijf en sturen een klein team van ervaren vakmensen aan. We staan garant voor een passende oplossing en een resultaat dat je verwachtingen overtreft. Kortom perfect in tegelwerken.

Offerte aanvragen

Dé specialist in de regio Kruisem

Je vindt ons bedrijf in Kruisem. In de ruime omgeving rond ons kantoor is de naam uitgegroeid tot een begrip én vormen we de garantie op een perfect geplaatste vloer. Bekijk zeker eens de regionale referenties en nodig ons uit voor een gesprek.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte!
Contact opnemen

Meer dan 20 jaar ervaring

Gryp Vloeren is ontstaan in 1997. Meer dan 20 jaar ervaring, dat merk je aan de kwaliteit van hun werk!

Totaaloplossing

Van het uitbreken van de ondergrond, tot de volledige afwerking, bij Gryp Vloeren beheersen we het proces van A tot Z. Dé totaaloplossing voor je vloer- en tegelwerken.

Een deskundig team

Door voortdurende bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodoende krijg je steeds een vakkundige uitleg.

Heldere afspraken

Een woord is een woord. Afspraken zijn transparant en worden nagekomen.

Persoonlijke aanpak

Alle werken worden door ons eigen team uitgevoerd. Je hebt dus steeds één aanspreekpunt en Gryp Vloeren volgt alles nauwgezet op.

Zeer uitgebreide materialenkennis

De juiste vloer of faience op de juiste plaats, geeft je een gerust gevoel voor vele jaren. Bij Gryp Vloeren bekijken we samen jou wensen en kiezen we de beste en meest geschikte materialen.