Diensten

Plaatsing van vloeren

Vloeren

Bij Gryp Vloeren kun je terecht voor alle mogelijke vloeren. Van badkamervloer, keukenvloer, tot vloeren voor de woonkamer. We luisteren naar je wensen, bekijken samen de mogelijkheden en zorgen voor vakkundig advies. Wij werken binnen de afgesproken termijn en volgen we het verloop van de werken nauwgezet op.

Offerte aanvragen

Hoe gaan we te werk?

Bij Gryp Vloeren laten we niets aan het toeval over. Tijdens een persoonlijke kennismaking en een gesprek polsen we naar je wensen en verwachtingen. Uiteraard bespreken we daarbij de mogelijkheden en stellen we een voorstel op maat samen. Na het goedkeuren van de offerte, zorgen we voor een realistische planning en worden de werken gestart. Gedurende het hele project kun je bij ons terecht met al je vragen.

Onze realisaties

Renovatie appartement Gent

renovatie appartement

Gent
Natuursteen in woning te Koksijde

Natuursteen vloeren in woning

Koksijde
Betegeling

Vloer en wandbetegeling

De Panne
Afwerking bistro-restaurant Belgo

Vloeren en wandbetegeling

Nieuwpoort
Een antwoord op

Veelgestelde vragen

Wel, dat hangt een beetje van de vloersoort af. Bij Gryp Vloeren zijn we thuis in meerdere materialen en geven we je bij het opleveren van je vloer graag advies op maat mee. Want natuursteen dien je natuurlijk anders te onderhouden dan een keramische tegelvloer.
Van egalisatiemortel, over dekvloer tot het herstellen van vloeren. Bij het plaatsen van een nieuwe vloer komt wat voorbereiding kijken. Het spreekt voor zich dat we dienen te werken op een egale ondergrond en dat de voorbereidingen daar naar streven. We bekijken welke voorbereidingswerken nodig zijn en komen met een oplossing op maat bij het plaatsen van je vloeren.
Uiteindelijk gaat het om jouw gevoel, afhankelijk van je keuze, kijken we wat uw gevoel zegt bij de te betegelen ruimte. Als tip kunnen we je meegeven dat je bij lange en smalle ruimtes je je tegels met de richting mee kunt plaatsen, zo verleng je ze. Kies je voor dwarse plaatsing van je tegels, dan ga je de ruimte optisch verbreden. Plaats je tegels zo, zodat ze de ruimte lijken te vergroten.
Hier spelen heel wat factoren een rol: de vorm, de afmetingen, het materiaal en de prijs. Bij Gryp Vloeren werken we met meerdere tegels en helpen we graag bij het kiezen van de perfecte tegel. Een tegel die past bij je interieur, je smaak en je budget.

Ben je in de ruime regio van Kruisem op zoek naar tegels en naar een ervaren plaatser? Reken dan op Gryp vloeren. Al jaren zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren en allerhande tegelwerken. We zijn zowel in Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen uitgegroeid tot een referentie op het vlak van tegelwerken.

Ben je op zoek naar de perfect gelegde vloer en wil je beroep doen op een ervaren vloerder? Neem dan zeker contact op en maak een afspraak. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden en zorgen voor de perfecte vloer op maat.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte!
Contact opnemen

Andere diensten

Vloerverwarming

Bij het plaatsen van vloerverwarming Bekotec-Therm komt heel wat kijken. Daarom zijn zowel de voorbereiding als de afwerking heel belangrijk. Neem daarom contact met ons op!

Terrassen

Je terras krijgt het vaak hard te verduren, een perfecte plaatsing helpt alvast heel wat onheil te voorkomen. Bij Gryp Vloeren zijn we thuis in alle soorten terrastegels, zowel keramisch als natuursteen.

Badkamers & Inloopdouches

Heerlijk genieten van je inloopdouche of je badkamer omtoveren tot een wellness? Bij Gryp Vloeren zorgen we alvast voor de perfecte afwerking. Badkamers en inloopdouches zijn al jaren onze specialiteit.