renovatie appartement

Renovatie appartement Gent

Verbouwing appartement jaren ’60 in hartje Gent. Bouwheer wil totaalrenovatie en legt een strakke planning op. Afbraak tot en met totaalinrichting: 4 maanden.
We sturen de bouwheer naar één van onze vaste leveranciers. De bouwheer kiest een grote tegen van 60/120; deze tegel zal het appartement optisch verruimen. De tegel geeft door de lichte kleur en schakeringen tussen beton en marmerlook, het geheel een chique uitstraling. We adviseren een lichte voegtoon en een lage plint als afwerking. Alle voegen lopen strak door in het volledige appartement.
De badkamer wordt uitgewerkt met de zelfde tegel. De betonbalk wordt vakkundig verstopt achter in verstek gezaagde tegels. De badkamer krijgt een afwerking met zwarte kranen, wat een prachtig resultaat geeft!
Gezien de strakke planning dient er goed samengewerkt te worden met de verschillende aannemers. Werf is perfect verlopen, de bouwheer zeer tevreden. De gemaakte keuzes en uitvoering leveren een bijzonder aangenaam eigentijds appartement op, voorzien van alle hedendaags comfort!